De som betalar pro kopen i appen far annu fler funktioner

De som betalar pro kopen i appen far annu fler funktioner

Med modern dejting som bestar av Tinder, Bumble, Hinge och andra gratis dejtingapplikationer glommer folk ofta bort foregangarna som Match, eHarmony och Badoo.

Plattformen grundades 2006 och ar atkomlig i ovan 190 lander kvar alltsammans varlden, oversatt till 47 sprak och ar en fran de mest hantera dejtingapparna i hela varlden. Det ar en app av typen freemium, vilket innebar att den inkluderar kop i appen utover den kostnadsfria nedladdningen.

Poangen med Badoo ar att fa folk att interagera med dem i deras kvarter och (om det gar bra) satta upp datum med varandra. Det finns nagra annorlunda funktioner, som att raka folk i narheten, forska efter anvandare i annorlunda omraden ovanfor alltsammans varlden, moten (vilket helt enkelt ar att svepa kungen manniskor i ditt omrade) och slutligen videochatt, som anvandare kan dra gagna av for att interagera med varandra efter att ha pratat ett tag.

Anvandare skapar en profil i genom att ladda upp bilder kungen sig sjalva, skapa en bio som beskriver dem och uttrycker deras personlighet, och till och med delar intressen och vanner gemensamt inom plattformen. Dessa premiumfunktioner (kanda som ”Super Powers”) inkluderar harnast:

  • Okad synlighet: Detta placerar din profilbild kungen forstasidan av appen, celeber som Spotlight-panelen, genomsnittsГҐldern fГ¶r Г¤ktenskap i USA sa att du kommer att fa mer uppmarksamhet fran potentiella friare.
  • Kika dina uppskattar: Som de flesta dejtingappar kan du avlona Badoos manadsabonnemang kika vem som har gillat din profilvilket ger dig en tillfalle till en garanterad match.
  • Popular chatt: Premiumanvandare kan interagera pa rak arm med de mest populara personerna i appen.
  • Meddelandes hojdpunkter: Den arme funktionen later dig poangtera dina meddelanden och ge fyr dem till toppen fran din matchnings inkorg.
  • Osynligt position: Osynligt position later dig zappa i appen utan att vara synlig pro andra brukare, sa att du kan ga igenom vad appen inneha att erbjuda utan att lagga ut din profil sa att varlden kan se den.

Oavsett ifall du anvander gratis- eller betalversionen ar appen ett fullkomlighet metod att ses andra manniskor som ar intresserade fran liknande foremal som du.

Ta bort ditt Badoo-konto

Aven ifall appen ar bra pro att ses nya manniskor, finns det tillfallen da du kanske vill ta bort Badoo-dejtingappen. Det kan bero pa att du inneha hittat nagon att besta med eller helt enkelt forut att du ar blaserad fran appen. Eller sa kan det bero pa att appen mycket rapporteras ha fruktansvarda sekretessatgarder gallande lage, vilket innebara att din data ar i oupphorligen risk. Oavsett skal ar den arme guiden arme for att presentera dig hur du tar bort ditt Badoo-konto for bra.

I och med Badoo ar tillgangligt gallande alla mojliga annorlunda plattformar som Android, iOS, PC och Mac, finns det nagra satt att ta bort ditt konto. Den har guiden kommer att dolja dem all.

Innan vi borjar, bokfora att ditt konto ej raderas omedelbart. Istallet gar den genom en 30-dagars avaktiveringsperiod. Samt ifall ingen kan kika dig under den har tiden, fungerar den som en bra backup ifall du andrar dig och vill fortsatta forbruka den efter ett tag.

Stryka ditt Badoo-konto gallande PC

Forut att antrada med att utplana ditt Badoo-konto kungen PC, kika till att du loggar in gallande ditt konto via Badoo-webbplatsen. Detta bor spartanskt goras med din e-postadress och ditt losenord.

Ga darefter till din profil vilket kan goras genom att klicka pa ditt namn i det ovre vanstra hornet av skarmen. Darifran gar du till installningar langst upp till hoger gallande kontoskarmen. Nar du klickat kommer du till en blad med kontoinstallningar.

Tumla ner till botten fran ditt konto sa ser du alternativet ”Ta bort konto”. Klicka gallande den sa visas en popup-ruta som fragar ifall du ar forvissad kungen att du vill ta bort kontot. Det kommer att foreligga massor fran kryssrutor som forsoker andra dig; enbart strunta i dem. Plattformen kommer samt att erbjuda dig en Premium-rabatt pro att stoppa pa den. Forkasta det genom att klicka kungen ”Ta bort ditt konto.”

Badoo kommer da att sporja dig varfor du tar bort ditt konto. Det finns uppsjo av olika anledningar som du kan fylleri i ifall du vill. Annars fyller du enkom i din personligt och klickar pa ”Fortsatt”. Plattformen kommer att be dig ange ditt losenord pro att avsluta raderingen tillsammans med nagra unika omen. Utfor det, klicka pa ”Radera” en stig till, sa kommer det att raderas! Kom ihag att om du andrar dig har du en 30-dagarsperiod kungen dig att ateruppratta ditt konto!

Ta bort ditt Badoo-konto kungen Android/iOS

For att inleda logga in gallande Badoo-appen gallande antingen din Android- eller iOS-maskin. Harifran gar du till dina installningar via alternativet langst ned till vanster i din profil. Skrida till konto och klicka pa ditt telefonnummer/e-postalternativ fran den har sidan. Detta leder dig till ytterligare blad som later dig stryka ditt Badoo-konto.

Kungen den arme sidan kommer du att kunna logga ut fran ditt konto, forvranga ditt losenord via ”Glomt losenord?” kedja, och slutligen, utplana ditt konto helt. Klicka pa ”Ta bort konto”, valj orsaken till borttagningen (efter att ha kampat igenom massor av annonser i vagen), strunta i sedan premiumerbjudandet och bekrafta att ditt konto raderas. Du kommer att atnjuta en popup som bekraftar borttagningen fran detta konto, och du ar klar!

Grattis till att du tagit bort ditt Badoo-konto. Kika till att betrakta in allihopa vara andra programvaruguider har gallande TechJunkie!

Leave your thoughts

Categorías