Hur man andrar ordningen konungen foton pa Tinder

Hur man andrar ordningen konungen foton pa Tinder

Om du sager att din profil fran tinder Den behover en rehet, du bor kika till att besta extra upp kungen fotografierna. Pro att mildra brukare har Tinders eget utvecklingsteam valt att skapa funktioner som konversera smarta foton, som ar baserade konungen statistik pro att fresta fler «gillar» i applikationen nar du placerar ditt mest populara kort som huvudbild, vilket okar chanserna att kunna na framgang

I i Genom nedandstaende rader ska vi sprida dig hur man andrar ordningen pa foton kungen Tinder, dartill aktivera nya funktioner och utplana australier brudbeställning foton. Gallande sa hyfs kommer du att beharska kika din upplevelse forbattras i den valkanda dejtingplattformen, en av de mest populara och anvands fran allihopa de folk som vill hitta moten och nya folk att pricka via internet.

Hur man andrar ordningen gallande foton kungen Tinder

Det finns inget mer chockerande kungen plattformar och sociala natverk som tinder och liknande fotografierna. En bra profilbild ar nyckeln till att kunna gora ett bra forsta intryck och pro att manniskor amna beharska avtala sig for att traffa dig. Ifall du blott insag att det ar dags att bega det justera ordningen gallande dina foton, vi kommer att bidra dig instruktionerna som du tvungen folja pro att forratta detta ordningsandring pa fotografierna av dejtingsappen.

  1. Forst tvingas du ga till din smartphone och brostkorg Tinder -appen.
  2. Nar du bra ar i sjalva applikationen tvungen du gora det klicka kungen din profilikon, som tar dig till den, dar du tvingas klicka gallande andra information.
  3. Efter att ha klickat pa det har alternativet kommer du att kika hur du kan folja till allihopa dina foton som laddats upp till plattformen, dar du enkom behover belastning och dra foton pro att kunna utvalja i vilken reda du vill att de amna visas.

All vet vikten av bilder i dejtingapplikationer, och att behalla synonym fotografi fran nagra ar darefter kommer att gora det omojligt att passa med verkligheten, sa det ar ej tillradligt att forbruka dem oavsett hur bra du kom ut i henne. Det ar stadse att foredra att fornya dina fotografier alltemellanat och satsa konungen nya bilder som verkligen kan presentera hur du ser ut idag.

Efter ett tag ar det, som vi aga namnt, bra att ordna om, infoga och till och med stryka nagra bilder fran Tinder. Med nagra utvalda foton kan du presentera hur du ser battre ut, uppvisa dig sjalv med husdjur, vanner eller andra forum fran intresse. Kungen sa satt kommer resten fran personerna som kan se din profil kungen plattformen att kunna kika hur du utfor just genast.

Sa arme infogar du bilder i din Tinder-profil

Nu nar du vet det hur man andrar ordningen konungen foton kungen Tinder Vi kommer att belysa stegen du tvungen folja i incident fran att du vill bifoga nya fotografier till dejtingplattformen, eftersom du nog inte kommer ihag hur du gor det efter att ha gjort det nar du gjorde registreringen pa plattformen, i och med ett fran dess fordran ar att anlanda in tvenne fotografier initialt, aven ifall det ar lamplig att infora nagra fler.

Om du vill kanna till hur du satter in foton i din Tinder -profil ar stegen du tvingas lagg av upp bakom forut att kopa det kopiost enkla; och ar eftertradande:

  1. Forst tvungen du ga till ikonen pro din anvandarprofil gallande instrumentpanelen i Tinder-appen.
  2. Enar maste du klicka konungen andra informationgenom att klicka konungen den roda ikonen med plussymbolen forut att fortsatta att infoga ett nytt smavaxt till din profil i appen.

Hur man tar bort bilder fran din Tinder-profil

Ifall det du vill ar att vara medveten om hur du tar bort bilder fran din Tinder-profil ehuru du ej ar hagad fran att fortsatta ha dem i den, antingen for att fornya dem eller fran nagon annan intention, ar stegen ofta enkla att effektuera, darfor du kommer att behover endast gora nasta:

  1. Forst tvingas du ga till Tinder -appen, dar du maste klicka konungen ikonen som tar dig till din profil.
  2. Nar du ar i din profil aliggande du klicka kungen knappen andra information, dar du kan se all uppladdade bilder.
  3. I dem behover du enkom klicka gallande ikonen X rod som visas jamte varje portratt, tvingas klicka pa allihopa de fotografier som du ar hagad fran att forinta och ta bort var och en fran dem.

Varfor kan du ej forvranga dina foton pa Tinder?

Det finns folk som inneha problem med att ladda eller andra foton, men de far ej utbyta foton. Ifall du stoter pa detta problem bor du iaktta pa att det kan bero gallande att du inneha problem med din internetuppkoppling. I det arme fallet tvungen du forst bega kontrollera din natverksanslutning.

Ifall du har en bra anknytning ar nasta moment att forratta att du anvander den senaste versionen av programmet och uppdaterar den. Ibland ges problemet med att ej klara av andra fotot eller att vissa funktioner ej fungerar fullgod fran sjalva versionen. Test att stadse halla Tinder, liksom resten fran applikationerna gallande din smartphone, uppdaterade till den senaste versionen.

Om du har den senaste versionen allman pa din smartphone eller om du redan inneha uppdaterat den och problemet kvarstar, baksida av underben du bor skapa ar installera ifall appen, alldenstund detta kan besta losningen sa att appen fungerar utan problem och att du kan andra bade dina bilder och all annan information utan problem.

Tinders smarta foton har

Detta ar ett eftertrycklig rekommenderat satt att marknadsfora din profil, eftersom det kommer att hjalpa nar det galler att fa fler «likes». Forut att aktivera denna funktion tvingas du ladda upp minst tre foton och folj darefter dessa moment:

  1. Forst tvungen du borja Tinder -programmet och darefter ga till din profil i genom att klicka konungen analog ikon.

Gallande det arme enkla sattet kommer du att kunna kika hur Tinder-applikationen allena ansvarar pro att valja ut, enligt sin algoritm, de fotografier som kan ha storst acceptans i dejtingappen.

Leave your thoughts

Categorías